Laris Fastigheter logo

Flytta ut

Denna information riktar sig specifikt till bostadshyresgäster

Vi ser gärna att du bor hos oss så länge som möjligt. Men om du vill säga upp ditt kontrakt kontaktar du vårt kontor på info@laris.se. Tänk på att uppsägningen är gjord först när vi bekräftat din uppsägning. Vi brukar svara på alla uppsägningar inom ett par dagar, om så inte är fallet ring oss eller skicka samma e-mail en gång till.

Tänk på att det är 3 månaders uppsägningstid. Om du t.ex. säger upp din lägenhet den 14 februari, så har du kvar lägenheten under mars, april och maj med utflyttning siste maj.

Utflyttning

Vid utflyttning görs en avflyttningsbesiktning. Du kommer bli kontaktad av oss för att boka tid för besiktningen. Har du inte blivit kontaktat senast 1 vecka innan utflyttning så kontakta oss. Du som lägenhetsinnehavare skall närvara vid utflyttningsbesiktningen. På besiktningen kommer även inflyttande hyresgäst samt en besiktningsman från oss att närvara. Tillbakalämnandet av nycklar sker på utflyttningsbesiktningen. Men om av någon anledning den inflyttande hyresgästen inte är med på besiktningen, så sker tillbakalämningen av nycklar på vårt kontor.

Vid avflyttningen skall lägenheten vara:

* = En stor andel av de som flyttstädar själva få anmärkningar på flyttstädningen. Vi rekommenderar alla att ta hjälp av en städfirma för att göra flyttstädningen åt er.

Om du vill få en indikation på vad det kostar att ta hjälp av en flyttfirma vid din utflyttning, så har Flyttjakt.nu en bra flytträknare. De kan också hjälpa dig att få in offerter direkt från flera olika flyttfirmor.
 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter
9