Laris Fastigheter logo

Ledigt kontor på 120 kvm vid Väskustvägen, Skruvgatan 5

Om lokalen

Välkommen till en ljus och modern kontorslokal som passar perfekt för företag som söker en lättillgänglig och hållbar arbetsplats. Med 120 kvm yta finns gott om utrymme för både enskilda kontor och gemensamma ytor för samarbeten och möten. Utöver era egna 120 kvm, har ni även tillgång till kök och toalett utanför era egna lokaler.

Lokalen är belägen vid Västkustvägen, vilket ger utmärkta förbindelser till både motorvägen och centrum. Du kan enkelt ta dig hit med elsparkcykel och parkera på fastigheten. Dessutom finns det gemensamma elbilsladdare för att ladda upp din elbil under arbetsdagen. Som hyresgäst får du tillgång till en modern arbetsmiljö med stor andel av elförbrukningen som kommer från solcellerna på taket. Dessutom är lokalen utrustad med fiber för hög hastighet på internet och andra digitala tjänster. Du delar gemensamma ytor som pentry, toalett och pausrum med den andra hyresgästen på våningsplanet. El, värme och ventilation debiteras som schablon per kvm yta för enkel och transparent hantering. Det här är en utmärkt möjlighet för företag som vill ha en modern och hållbar arbetsplats med alla nödvändiga bekvämligheter. Kontakta oss för mer information om hyresvillkor och för att boka en visning av lokalen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Befintlig hyresgäst har kontoret fram till 2024-03-31, men är intresserad av att flytta ut tidigare.

Om fastigheten och omgivningen

I ena änden av Västkustvägen hittar vi den här kontors- och logistik-fastigheten på ca 4000 kvm byggd 1954. Ca 1080 kvm kontor och resterande lager, terminal och förråd. Västkustvägen ligger precis utanför som snabbt tar dig ut på motorvägen, 1,5 km till Malmö C och med 800 meter till Entre, så ligger fastigheten centralt samtidigt som den är enkel att ta sig till eller från.
Fastigheten är utrustad med solceller, som gör att elen ni förbrukar till största del kommer vara el från dem. 4 st laddplatser för elbilar som delas med övriga hyresgäster i huset och debiteras separat för nyttjad kwh.

  • Tillgänglig: 2024-04-01
  • Antal rum: 3
  • Kvadratmeter: 120 m²
  • Våning: 2
  • Hiss: Finns mellan lastkaj och källarplan
  • Bredband: Fiber Bahnhof
  • Parkering: På asfaltsyta. Gemensamma laddplatser för elbilar.
  • Cykelparkering: Ja
  • Byggår: 1957

Intresseanmälan
... eller ring
040-617 02 30

Virtuell visning

Vandra runt i lokalen. Klicka på pilarna i bilden för att gå runt. Dra med fingret eller musen över bilden för att ändra vy.

Intresserad av denna lokal?


... eller ring
040-617 02 30 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter