Laris Fastigheter logo

Kontor 120 kvm m. parkerings- och lagermöjligheter

Adress: Skruvgatan 5, Malmö

Om lokalen

Välkommen till en ljus och modern kontorslokal som passar perfekt för företag som söker en lättillgänglig och hållbar arbetsplats med inhägnad parkering. Den egna hyrda ytan är på 120 kvm. Utöver det finns där delad yta med pentry, toa, dusch och soffgrupp som delas med annan hyresgäst.

Det finns även möjlighet att hyra lageryta i källarplan som nås via trapphus eller lastkaj med lasthiss. Perfekt för firman som behöver både kontor och lager med en hög säkerhet.

Möjlighet att hyra skyltplats på taket med er företagslogotype på.

Lokalen är belägen vid Västkustvägen, vilket ger utmärkta förbindelser till både motorvägen och centrum. Du kan enkelt ta dig hit med elsparkcykel och parkera på fastigheten. Dessutom finns det gemensamma elbilsladdare för att ladda upp din elbil under arbetsdagen. Som hyresgäst får du tillgång till en modern arbetsmiljö med stor andel av elförbrukningen som kommer från solcellerna på taket. Dessutom är lokalen utrustad med fiber för hög hastighet på internet och andra digitala tjänster.

El, värme och ventilation debiteras som schablon per kvm yta för enkel och transparent hantering. Det här är en utmärkt möjlighet för företag som vill ha en modern och hållbar arbetsplats med alla nödvändiga bekvämligheter.

Kontakta oss för mer information om hyresvillkor och för att boka en visning av lokalen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om fastigheten och omgivningen

I ena änden av Västkustvägen hittar vi den här kontors- och logistik-fastigheten på ca 4000 kvm byggd 1954. Ca 1080 kvm kontor och resterande lager, terminal och förråd. Västkustvägen ligger precis utanför som snabbt tar dig ut på motorvägen, 1,5 km till Malmö C och med 800 meter till Entre, så ligger fastigheten centralt samtidigt som den är enkel att ta sig till eller från.
Fastigheten är utrustad med solceller, som gör att elen ni förbrukar till största del kommer vara el från dem. 4 st laddplatser för elbilar som delas med övriga hyresgäster i huset och debiteras separat för nyttjad kwh.

Kvadratmeter120
Kontorsplatser3-8 st
Antal rum3
Våning2
HissNej
SkyltlägeMöjlighet att hyra skylt på taket
BredbandFiber Bahnhof
SäkerhetKameraövervakning
BadrumDusch av äldre standard
HandikapanpassadNej
DiskmaskinNej
ParkeringInhägnad parkering. Gemensamma laddplatser för elbilar.
CykelparkeringJa
LokaltrafikBuss "Malmö Lodgatan" 300 m.
Inom hyr-scooter-område.
ElTillkommer med schablon
Värme & VattenTillkommer med schablon
Byggår1957

Intresseanmälan
... eller ring
076-686 02 30

 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter