Laris Fastigheter logo

Kontor 147 kvm vid Västkustvägen

Adress: Krangatan 1, Malmö

Om lokalen

Vi erbjuder ett renoverat kontor på 147 kvm med en flexibel planlösning som kan delas upp i fyra separata kontorsrum. Det finns också ett mötesrum med pentry, utrustad med nya vitvaror från IKEA, som inbjuder till kreativt samarbete. Det finns två toaletter och parkeringsplatser på en bekväm parkeringsyta utanför kontoret.

Kostnadseffektivt, då du kopplar in dig på fastighetens gemensamma internetuppkoppling samt att du slipper eget elabonnemang. Du betalar istället el per kwh med fördelen att din elöverföringskostnad är på samma låga nivå vad en storbrukare betalar.

Kontoret ligger vid Västkustvägen och är lättillgänglig med bil och cykel. Kontoret ligger tillräckligt nära centrum för att lämpa sig för både cykling och hyrscootertransport, medan det fortfarande är tillräckligt avlägset för en produktiv arbetsmiljö. Kontoret är nymålat med vita väggar och ljusgråa trädetaljer och dörrar. Golven kommer vara nyslipade eller utrustade med heltäckningsmatta för bra akustik.

Intresserad av att se vad detta kontor har att erbjuda? Kontakta oss idag för att planera en visning!

Om fastigheten och omgivningen

På Krangatan 1 i Malmö hittar vi den här industrifastigheten med kontor, verkstadsdel och lagermöjligheter. Västkustvägen ligger precis utanför som snabbt tar dig ut på motorvägen, 1,5 km till Malmö C och med 800 meter till Entre, så ligger fastigheten centralt samtidigt som den är enkel att ta sig till eller från. Du hittar helt enkelt inte ett läge för en industrifastighet som ligger närmare Malmö C än vad det här området gör.
Gårdsplan är kameraövervakad och grinden in till området står öppen dagtid och stängs automatiskt på eftermiddagen, vilket gör att en god säkerhet kan upprätthållas.

Kvadratmeter147
Kontorsplatser3-8 personer
Antal rum4-5
Våning2
HissNej
Bredband100mbit, ingår i hyran.
SäkerhetStängsel med automatisk grind och kameraövervakning
HandikapanpassadNej
ParkeringInhägnad grus/asfalts-yta
CykelparkeringBra möjligheter
LokaltrafikBuss "Malmö Lodgatan", 200 m.
Inom hyr-scooter-område.
ElDebiteras med undermätare
Värme & VattenDebiteras med schablon
Byggår1942

Intresseanmälan
... eller ring
076-686 02 30

Virtuell visning

Vandra runt i lokalen. Klicka på pilarna i bilden för att gå runt. Dra med fingret eller musen över bilden för att ändra vy.

Intresserad av denna lokal?


... eller ring
076-686 02 30 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter