Laris Fastigheter logo

Lokal med ingång från gatan, Almedalsgatan 1

Om lokalen

Egen entre från Almedalsgatan 1. Lokalen passar utmärkt för dig som behöver en mindre lokal som har enkelt tillträde till lokalen men som inte är beroende av att det går förbi mycket folk på gatan.

Butikslokal med egen ingång från Almedalsgatan 1. Eget pentry och toalett. Ej pizzeria eller restaurang.


Skriv vad för typ av verksamhet du planerar att driva i lokalen.
Hyrs endast ut till företag och organisationer. Inflytt enligt överenskommelse.

Om fastigheten och omgivningen

På Kirseberg hittar du fastigheten Almedal 1 på Almedalsgatan 1 och Rosendalsvägen 13, som är en vacker tegelfastighet från 1929. Om du vill hyra lägenhet i Malmö, så finns här 25 st lägenheter. Utöver det kan man också hyra 2 st lokaler/butiker samt hyra garageplats i inomhusgarage. Här är läget kanon för pendlare då lägenheten ligger nära Värnhem som är en utav Malmös större knutpunkter för stats- och regionbussar. Fastigheten ligger ett stenkast ifrån tågstationen Östervärn, som gör att du på ett par minuter tar dig till både Hyllie, Triangeln och Malmö C. Närheten till Värnhem och Entré gör att du har allt du behöver inom närområdet. Lägenheterna i fastigheten har renoverats kontinuerligt sedan 2012, vilket gör att alla lägenheter vi hyr ut har modern standard. Alla lägenheter har super-ljudisolerade fönster ut mot gatan, för att inte störas av trafiken på Stockholmsvägen. Gårdsmiljön är fräsch med många cykelställ, grillplats och möjlighet för hyresgästerna att ha småskalig odling i odlingslådor. Det finns tillgång till en enklare cykelverkstad med verktyg, där du själv som hyresgäst kan göra enklare cykelreparationer.

  • Antal rum: 2
  • Kvadratmeter: 34
  • Våning: 0
  • Hiss: Ingen hiss
  • Bredband: Comhem
  • Parkering: Boendeparkering på gatan & parkering i garage i fastigheten
  • Cykelparkering: På gården
  • Byggår: 1929

Intresseanmälan
... eller ring
040-617 02 30

Virtuell visning

Vandra runt i lokalen. Klicka på pilarna i bilden för att gå runt. Dra med fingret eller musen över bilden för att ändra vy.

Intresserad av denna lokal?


... eller ring
040-617 02 30 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter