Laris Fastigheter logo

Kombilokal 243 kvm

Adress: Virkesvägen 7b, Malmö

Om lokalen

Modern kombilokal på ett utmärkt läge. Lokalen har en total yta på 243 kvm varav 131 kvm lager, 56 kvm kontor och ett entrésolplan för extra förvaring. Kontorsdelen är modern och är utrustad med ett mindre pentry. Det finns även ett badrum med toalett och dusch och gott med plats för tork- och tvättmaskin vid behov. Den generösa takhöjden på minst 5,3 m ger dig fantastiska lagringsmöjligheter. Lokalen kan hyras med befintliga pallställ som är installerade i lokalen. Privata parkeringsplatser som tillhör lokalen ingår i hyran. Lokalen har hög säkerhet då den är utrustad med larm kopplat till väktarbolag. Det finns även kameraövervakning på fastigheten.

Om fastigheten och omgivningen

I Oxie, i Kristinebergs Industriområde, har vi en lättindustri-fastighet med 7 st lokaler mellan 150 till 650 kvm. Lokalerna passar perfekt till hantverkare, e-handlare eller servicebolag.
Varje lokal erbjuder bra förvaringsmöjligheter med brett användningsområde. Takhöjd upp till 4 eller 5,3 (beroende på lokal) och stora portar för enkel tillgång. Varje lokal är utrustad med en mindre del för kontor, toalett med dusch och entresolplan för förvaring av saker som kanske inte används lika ofta. Lätt att köra till och närhet till Fosie där många byggvaruhus och leverantörer till hantverkare finns representerade. Varje lokal har egna dedikerade parkeringsplatser. Inhägnat område med grind, larmade lokaler kopplade till väktarbolag och övervakningskameror på området - det ska kännas tryggt och säkert för alla hyresgäster som hyr lokal i fastigheten. Gigabit-fiber indraget i fastigheten och framdragen ethernet-uttag i varje lokal som gör det enkelt att koppla upp sig mot internet för alla våra hyresgäster.

Kvadratmeter243
Kontorsplatser1-5 st
Antal rum2
Våning0
Takhöjd5.30 m
Portmått3 x 4,4 m
BredbandJa
SäkerhetStängsel med automatisk grind och kameraövervakning
BadrumToa & Dusch
HandikapanpassadJa
DiskmaskinJa
ParkeringEgna platser till varje hyresgäst
ElEget elabonnemang
Värme & VattenDebiteras separat
Byggår2004

Intresseanmälan
... eller ring
076-686 02 30

 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter