Laris Fastigheter logo

Lagerlokal 235 kvm

Adress: Virkesvägen 7d, Malmö

Om lokalen

Letar du efter en rymlig industrilokal med en kontorsdel som rymmer allt du behöver? Denna lokal på Virkesvägen 7 i Oxie är perfekt för dig! Totalt 235 kvm som innehåller en industri/lager på 165 kvm, en kontorsdel på 35 kvm och en entresolplan på 35 kvm. Med en takhöjd på minst 5,3 meter har du gott om utrymme för att arbeta och lagra dina verktyg och material.

Lokalen är enkel att komma åt med hjälp av en stor port och passar utmärkt för hantverkare eller e-handlare. Du kommer att uppskatta närheten till Fosie där många byggvaruhus och leverantörer för hantverkare finns representerade. Dessutom är det väldigt enkelt att ta sig ut på motorvägen för snabb transport.

Notera att lokalen inte hyrs ut till bilverkstäder eller däckfirmor. Men om du söker en pålitlig och rymlig lokal för ditt hantverk, har du hittat den! Missa inte chansen att hyra denna fantastiska hantverkarlokal med kontorsdel på Virkesvägen 7 i Oxie. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Hyresgästen har lokalen fram till 2025-02-28, men kan flytta ut tidigare. Kontakta oss för diskussion om inflyttningsdatum som kan passa er verksamhet.

Om fastigheten och omgivningen

I Oxie, i Kristinebergs Industriområde, har vi en lättindustri-fastighet med 7 st lokaler mellan 150 till 650 kvm. Lokalerna passar perfekt till hantverkare, e-handlare eller servicebolag.
Varje lokal erbjuder bra förvaringsmöjligheter med brett användningsområde. Takhöjd upp till 4 eller 5,3 (beroende på lokal) och stora portar för enkel tillgång. Varje lokal är utrustad med en mindre del för kontor, toalett med dusch och entresolplan för förvaring av saker som kanske inte används lika ofta. Lätt att köra till och närhet till Fosie där många byggvaruhus och leverantörer till hantverkare finns representerade. Varje lokal har egna dedikerade parkeringsplatser. Inhägnat område med grind, larmade lokaler kopplade till väktarbolag och övervakningskameror på området - det ska kännas tryggt och säkert för alla hyresgäster som hyr lokal i fastigheten. Gigabit-fiber indraget i fastigheten och framdragen ethernet-uttag i varje lokal som gör det enkelt att koppla upp sig mot internet för alla våra hyresgäster.

Tillgänglig:2025-02-28
Kvadratmeter235
Kontorsplatser2-3
Antal rum3
Våningmarkplan
LastkajInlastning från markplan
Takhöjd5.30 m
Portmått3 x 4,4 m
BredbandJa
SäkerhetStängsel med automatisk grind och kameraövervakning
BadrumToalett med dusch
HandikapanpassadJa
DiskmaskinNej
ParkeringEgna platser till varje hyresgäst
ElEget abonnemang
Värme & VattenVärmepump på eget elabonnemang
Byggår2004

Intresseanmälan
... eller ring
076-686 02 30

 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter