Laris Fastigheter logo

Kontor för 1 person, Hamnen

Adress: Skruvgatan 7, Malmö

Om lokalen

Upptäck det ultimata kontoret för en person! Detta lilla och funktionella kontor erbjuder allt du behöver för att få din verksamhet att blomstra. Med ett eget pentry och en egen toalett kan du fokusera på ditt arbete utan avbrott.

Kontoret ligger halvtrappa upp med direkt tillgång från trapphuset. Men det är inte bara arbetsplatsen som är viktig - det är också de extra detaljerna som gör skillnaden. I hyran ingår internet, el, värme och parkeringsplats för 1 bil, så du behöver inte oroa dig för extra kostnader. Du har även möjlighet att hyra små lagerytor i källaren och tillgång till en delad elbilsladdare (debiteras separat).

Inflyttning kan ske omgående, så varför vänta? Börja arbeta i ditt drömkontor idag och bli en del av ett samhälle av produktiva och framgångsrika entreprenörer. Hyra: 3200 kr/mån + moms. Kontakta oss nu för att boka en visning!

Om fastigheten och omgivningen

I ena änden av Västkustvägen hittar vi den här kontors- och logistik-fastigheten på ca 4000 kvm byggd 1954. Ca 1080 kvm kontor och resterande lager, terminal och förråd. Västkustvägen ligger precis utanför som snabbt tar dig ut på motorvägen, 1,5 km till Malmö C och med 800 meter till Entre, så ligger fastigheten centralt samtidigt som den är enkel att ta sig till eller från.
Fastigheten är utrustad med solceller, som gör att elen ni förbrukar till största del kommer vara el från dem. 4 st laddplatser för elbilar som delas med övriga hyresgäster i huset och debiteras separat för nyttjad kwh.

Kvadratmeter12
Antal rum1
Våning1
HissNej
BredbandFiber Bahnhof
SäkerhetKameraövervakning
DiskmaskinNej
ParkeringInhägnad parkering. Gemensamma laddplatser för elbilar.
CykelparkeringJa
ElIngår
Värme & VattenIngår
Byggår1957

Intresseanmälan
... eller ring
076-686 02 30

 

Laris betyder 'hem' på latin


 
Laris Fastigheter